Kedves Kollégák, Partnerek, Alkotótársak!

Amint az várható volt, a mi régiónkat sem hagyta érintetlenül az országos veszélyhelyzet. Sokáig hittük, hogy a július-augusztusi időpontok tarthatók lesznek, de be kellett látnunk, hogy sajnos nem. Így – összhangban a többi régiós szervező, a Hagyományok Háza és a NESZ elnöksége döntésével – egységesen szeptember-októberben rendezzük meg a regionális kiállításokat. Az ezekhez kapcsolódó jelentkezési, tárgybeadási határidőket tartalmazza a mellékelve küldött tájékoztató. Ugyancsak aktualizáltuk a jelentkezési lapot is.

A zsűrizések és a kiállítások időpontjait pedig majd a korlátozások feloldását követő egyeztetés során tudjuk kialakítani.

Az országos zsűrire, kiállításra és a katalógus összeállítására 2021 tavaszán kerül sor.

Kérem szépen, hogy juttassátok el a tagjaitokhoz, a látókörötökben lévő felnőtt alkotókhoz. A jelentkezési határidő változásával módosítási lehetőség nyílik azok számára is, akik az eddigiekben már visszaküldték jelentkezési lapjukat. Őket közvetlen levéllel is megkeressük, és – Veletek együtt – folyamatosan tájékoztatjuk a helyzet alakulásáról.

Segítő együttműködéseteket ismételten nagyon köszönjük!

Bízva a mielőbbi személyes találkozásban kívánunk Nektek sok türelmet, kitartást, nagyon jó egészséget és békés, áldott húsvéti készülődést!

Üdvözlettel:
Kolozsvári István
a BNE elnöke

Pályázati információk2

Jelentkezési lap – Észak-Alföld